Modele unghii negre cu sclipici

Delicat, Suav, subtil: așa am putea caracteriza lookul de mai jos. Unghiile cu sclipici Care asociază tonuri dulci precum rozul, irizații brillant Rose Gold și Purul Alb trebuie să se afle PE Lista ta pentru sezonul următor. Culorile verii 2018 pentru manichiură! MODELE de Unghii la modĂ modelul de Unghii cu sclipici de mai jos va arăta demențial PE pielea ta bronzată. Se amestecă detaliile ombre cu sclipici și se obține o manichiură la fel de séseătoare precum Vara. Unghiile Negre sunt una dintre cele mai Frumoase și elegante manichiuri. AM făcut o selecție pentru tine cu cele mai cool modele de Unghii Negre, în Trend. În 2017 manichiura Neagră se ridică în topuri. Nu este de mirare. Negrul a fost recunoscut nail-Trend-UL principal al toamnei. Unghiile Negre au fost accenl principal la prezentările DSquared2, Rodarte, RAG & Bone etc. Priviți Colecția noastră de Nail Design în nuanțe Negre alegeți cel mai Frumos Model de manichiură Neagră! Unghiile cu sclipici de mai jos ne-au cucerit PE depeline, mai ales că transpun Fidel un Apus de Soare cu totul spectaculos.

A se servi PE répéter în timpul verii! Iată o altă variantă de Unghii cu sclipici Care se potrivește de Minune cu pielea bronzată. Unghiile Albe și ojă cu Glitter Roz: mai ai nevoie doar de o Rochy răcoroasă de vară și ești Gata să sécui. Începem Galeria unghiilor cu sclipici cu un modèle de care nu te VEI mai sătura. Una dintre cele mai importante reguli atunci Când Cine Acoperi unghiile de strălucire este măsura. Evită să supraîncarci lookul și folosește sclipiciul doar ca accent PE Două dintre Unghii. Detaliile geometrice vor scoate și restul manichiurii în evidență. Uneori Vrem să uităm de delicatețe și preferăm o manichiură îndrăzneață! Mizează PE Unghii Lungi, Pline de personalitate, Aurii și scânteietoare. Te VEI distra mai bine ca niciodată cu ajutorul Lor. Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider.

Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista. O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!. Verdele-Smarald se numără printre culorile-vedetă ALE verii.